• +45 60827606
  • Man - torsdag kl. 10:00 - 16:00 - Fredag kl. 10:00 - 15:00

Råt&Godt - Urban City

Råt&Godt – Urban City, UC, er et projekt, som har til formål at hjælpe iværksættere og mindre virksomheder, på vej mod deres drøm som selvstændige erhvervsdrivende. Endvidere har UC til formål at tillære virksomhederne et socialt ansvar; at hjælpe unge i beskæftigelse, hvad for dem er meningsfuldt kreativt arbejde. Urban City danner ramme for nyskabende iværksættere, hvor virksomheder kan leje sig ind i campingvogne i kreativitetsbyen og hvor hver enkelt virksomhed er forpligtet til, i mere eller mindre grad, at tage et socialt og fælles ansvar, i samarbejde med UC. UC ligger i forlængelse af EVU´s eksisterende lokaler for enden af Hjulmagervej i hjertet af Aalborg, kun 5 minutters gang fra banegården og rutebilstationen.

Alle involverede virksomheder, som ønsker at være en del af UC, skal derfor have en vision – et ønske om at tage ansvar og skal kunne se meningen i at have en social bæredygtig profil; dette med øje for at hjælpe unge i beskæftigelse, styrke deres individuelle CSR profil og dermed have positiv effekt på deres indtægtsmuligheder. Kigger man ind bag togremisens kakkelvinduer, så kan man fornemme at Urban City – er en by i byen, hvor kreativitet og muligheder har sit springbræt.

UC er et kreativt oplevelsesmiljø, hvor virksomheder kan udtrykke sig i et kulturelt urbant miljø. Et miljø hvor hver virksomhed har deres egen campingvogn med små haver, en by med højt til loftet, en fællesskabsfølelse og et kulturelt samlingssted for borgere i og omkring i Aalborg – Danmarks svar på Berlin.

Kontakt os

Find os på


Facebook

Instagram

© 2017 Råt & Godt Hjulmagervej 58 • 9000 Aalborg • Telefon: 60 82 76 06 • CVR-nummer: 37 04 11 65 • En hjemmeside af Huset Venture Nordjylland