Stillingsbetegnelse
Social lagermedarbejder

Uddannelse
Autolakerer

Fun Fact
Lidt for ordentlig

Anders

Min rolle i Råt&Godt
Jeg er social lagermedarbejder i Materialebanken, hvor jeg sørger for afdelingen, henter materialer ved nedbrydnings-projekter og hjælper kunder med deres byg-selv-projekter.

Jeg ser mig selv som en problem-solver og idémand, der først og fremmest prøver at lade kunderne komme frem til deres egne løsninger ved nysgerrigt at stille spørgsmål. Hvis de har brug for det, hjælper jeg dem med gode idéer til materialer og projekter. Har de brug for hjælp til at realisere projekterne, leder jeg dem ind i værkstedet. Arbejdsopgaverne er lidt loose, og det er fedt. Selvfølgelig sørger man for sin afdeling, men ellers hjælper vi hinanden.

Den samme tilgang har jeg til de unge. Jeg lader dem selv komme frem til løsninger. Det er, fint at man kan hjælpe, men der er ligeså vigtigt, at man er en figur, som de kan se op til. Vi har alle forskellige nuancer og prøvet forskellige ting. Det er noget af det, som gør, at de unge synes, at man er interessant.

Jeg snakker med de unge og prøver at sætte mig i deres sted. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan man f.eks. kan blive bedre til at møde til tiden. Det handler om at nå ind til dem, hvilket tager tid, for man kan ikke putte folk i en kasse. Det er der en forståelse for hos Råt&Godt, og det kan jeg lide.

Ved siden af arbejdet, spiller jeg i to bands og har mit eget udlejningsfirma. Derhjemme laver jeg projekter som borde, lamper, radioer og højtalere. Jeg har en nysgerrighed for de områder, som jeg brænder for, og den nysgerrighed tager jeg også med ind i arbejdet her.

null

Materialebank

I Råt&Godt - Materialebank står Anders og teamet klar til at hjælpe dig med at finde de rette genbrugsbyggematerialer til dit byg-selv-projekt. Her finder du materialer og andre fund med en særlig historie. Kig forbi og se vores udvalg.

null

Nedbrydning og materialeafhentning

Materialebanken løser også nedbrydnings- og oprydningsopgaver, og de kigger gerne forbi, hvis du har overskudsmaterialer i større mængder, der er for gode til at kassere.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os