Katederhuler

Katederhuler er aflagte katedre fra folkeskolen, som vores samarbejdspartner Højer Møbler, der leverer møbler til de nordjyske skoler, fandt på at omdanne til huler til indskolingen.

I dag bliver katedre ofte udskiftet med ståpulte eller katederreoler, men Højer Møblers kvalitetsmøbler bliver ikke slidt ned selv efter mange års brug. Derfor fik de idéen til at give disse møbler en ny funktion.

Den idé bragte de til Råt&Godt, og vi designede huler, der inspirerer til leg, fordybelse og kreativitet for de mindste.

Hulerne bliver bygget af Småt&Godt-afdelingen i værkstedet og forhængene syes af Sødt&Blødt.

Projektleder Mette Lund Petersen fortæller om samarbejdet:

”Råt&Godt er eksperter i upcycling og bygger kun i genbrugsmaterialer. Samtidig er de enormt kreative, og vi var derfor ikke i tvivl om, at de ville være de bedste til at føre ideen ud i livet” (www.hojermobler.dk).

Socialansvarlige partnerskaber

I Råt&Godt har vi stort fokus på at danne partnerskaber med virksomheder og organisationer, der vil tage et socialansvarligt ansvar. Gennem samarbejde spiller vi hinanden gode og skaber forudsætninger for at give endnu flere mennesker og materialer en chance til. Læs mere om vores partnerskaber her.

Søger du møbler til børn og unge?

Så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

null

Syopgaver

Søger du hjælp til syopgaver, kan vores syafdeling Sødt&Blødt hjælpe dig. Se eksempler på deres tidligere opgaver her.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os