Flamingogenbrug

Aflever dit overskydende flamingo hos Råt&Godt – og mindsk dit klimaaftryk

Indtil nu har det i Aalborg og omegn ikke været muligt at sortere flamingo – men er der lavet om på. I samarbejde med Center for Grøn Omstilling, Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling, Aalborg Forsyning Renovation og andre partnere indsamler Råt&Godt flamingo (EPS), som vi herefter komprimerer og videreformidler til genanvendelse.

 

Råt&Godt tilbyder en flamingoindsamlingsordning til private og erhverv:

Virksomheder, der tilmelder sig ordningen, kan indlevere deres EPS-affald på vores indsamlingscentral på Hjulmagervej 58, når det passer dem.

Har I et større byggeprojekt, kan vi desuden tilbyde at sætte en EPS-presser hos jer, så flamingoen kan komprimeres til cylinderforme og afhentes direkte på byggepladsen.

Privatpersoner kan aflevere flamingoaffald på Hjulmagervej 58 inden for Råt&Godts åbningstid:

  • Mandag-torsdag kl. 8-17
  • Fredag-lørdag kl. 10-15

I samarbejde med Aalborg Renovation opstiller vi separate stativer til indsamling af EPS på udvalgte genbrugspladser med Nibe genbrugsplads som pilotprojekt.

Flamingo er 100 % genanvendeligt, og for hvert kilo, der genanvendes, spares klimaet samlet set for over 5 kilo CO2. Det svarer ca. til halvdelen af CO2-udledningen ved produktionen af en ny T-shirt. Al EPS, der indsamles, kommer til at indgå i et cirkulært ressourceloop som isolering ved cementbyggeri eller omstøbning til nye forme.

Ved at aflevere dit flamingo hos os, sikrer du, at det ikke brændes af, men i stedet kommer tilbage i sit rette element.

Råt&Godt – fordi mennesker og materialer fortjener en chance til.

Interesseret i at høre mere?

Kontakt logistikansvarlig Nels for mere information om ordningen på:

Du er også altid velkommen til at besøge vores indsamlingsplads. Vi ses ved den gamle togremise for enden af Hjulmagervej – i hjertet af Aalborg.

Virksomhedspartnere i flamingoordningen

TL BYG

Mennesker, materialer og vidensdeling

Om projektet

Indsamlingsordningen er en del af projektet, FleXskrald, som ledes af Center for Grøn Omstilling og støttes af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Læs mere om projektet på: http://www.flexskrald.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os