Maps People

Marts 2021

Indretningen af Maps Peoples kontor- og mødelokaler i Nørresundby er Råt&Godts største projekt til dato, hvor alle afdelinger har bidraget og spillet hinanden gode.

Vi har indrettet de fire mødelokaler i fire forskellige temaer og atmosfærer.

Råt&Godt har stået for hele projektet – lige fra farverne på væggen, valget af stolene til produktionen af møblerne og indretningen af lokalerne i samarbejde med kunden.

Alle møbler er lavet af genbrugsmaterialer fra vores Råt & Godt – Materialebank og i samarbejde med de seje unge mennesker i værkstedet.

Dette projekt har virkelig ført værkstedets forskellige afdelinger sammen og bidraget til at skabe en følelse af fællesskab, hvor vi i værkstedet har formået at spillet hinanden gode.

Malerne, syerskerne, kunstnerne, indretningskonsulenten, snedkerne, smeden og tømrerne har sammen skabt et fuldendt projekt med følgende mødelokaler:

  • The Dining Room
  • The Gym
  • The Greenhouse
  • The Workshop
  • The Office

Vi elsker projekter som disse, hvor vi kan være kreative, opfindsomme, behovsafdække, udvikle og skabe sammen med kunden. Unikke rum, med unikke materialer og mennesker. Vi fortæller en historie med materialerne og mennesker, der starter råt og udvikler sig til noget godt.
Materialer fra byggepladser og virksomheder i Nordjylland og unge fra lokalområdet.

Tak til Henriette Thybo Børresen for hjælpen med indretningen og tak til Jobcenter Aalborg for et godt og tæt samarbejde.

Råt&Godt – fordi mennesker og materialer fortjener en chance til.

The Workshop

Mødelokale

The Office

Kontorlandskab

The Jungle

Mødelokale

The Gym

Mødelokale

The Greenhouse

Rekreativt rum

The Dining Room

Mødelokale

Skal vi ideudvikle, behovsafdække og brainstorme sammen om jeres næste projekt?

Så står Råt&Godts tømrere, snedkere og smede parat til at hjælpe med at finde den rette løsning. Kontakt vores værkstedsleder for et uforpligtende tilbud.

Tlf.: (+45) 25 21 76 06
Email: vaerksted@raatoggodt.dk

Råt&Godt – fordi mennesker og materialer fortjener en chance til.

null

Speciallavede bæredygtige møbler

Søger du bæredygtige møbler, der er speciallavet til rummet, de skal stå i? Så er Råt&Godt parate til at hjælpe dig. Find inspiration i vores produktkatalog her.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os