KASPER minikøkken

– Et legekøkken til de helt små

Råt & Godt præsenterer Kaspers minikøkken, som er opkaldt efter en af de unge, vi har i beskæftigelsesforløb.
Kasper har stået for at designe og producere køkkenerne og lagt et fantastisk stykke arbejde i dem sammen med sin kontaktperson i værkstedet. Køkkenet findes i to udgaver: med gardiner eller med låger.
Køkkenet er håndlavet af genbrugsmaterialer fra lokale virksomheder, og vi har haft alle Råt & Godts kreative værksteder inde over produktionen, hvor de unge i de forskellige afdelinger har bidraget. Værkstedet har stået for alt, hvad der er lavet af træ. Smedene har lavet håndvasken. Kredsløb har malet det, der skulle males og Sødt & Blødt har syet gardinerne.
Samarbejdet har været i top som altid!
Pris:
Selve køkkenet: 2.850 kr.
Med tilbehør: 3.000 kr.
– legemad, salt/peber, pander osv.
Mål:
H: 100 cm
D: 45 cm
B: 80 cm
Kunne du tænke dig at forkæle dit barn med en gave til leg og selvudfoldelse?
Så tøv ikke med at kigge forbi vores showroom på Hjulmagervej 58, 9000 Aalborg – eller kontakt os på:

Find materialet her

Til de interesserede – sådan forløber byggeprocessen:
Køkkenet er lavet af norske traller fra Råt&Godt – Materialebank og først laves skellettet, hvor træet udskæres, limes og skrues sammen. Dernæst monteres sidebeklædningen og sidst skydes bag-og forbeklædningen på. Sideløbende er vasken, stoffet og madvarerne lavet, og fremstår til sidst som en enhed.
Det har taget ca. en uge at producere, og vi er stolte af resultatet, som inviterer til fantasi og fri leg. Et produkt hvor hver en detalje ikke er tilfældig og kvaliteten er i fokus.
Køkkenet er lavet i vores børnemøbellinje, Småt&Godt, som vi har fået støtte til at udvikle af den A. P. Møllerske Støttefond.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os