Kent

Kontakt Kent

Spørg efter Kent, hvis du søger trallebænke, plantekasser eller snedkermøbler lavet lige efter dine mål, ønsker og behov.

E-mail: vaerksted@raatoggodt.dk
Telefon: 25217606
Facebook & Instagram: @raatoggodt

Stillingsbetegnelse
Tømrer og værkstedsmedarbejder

Uddannelse
Tømrer

Fun Fact
I min ungdom havde jeg en kort karriere som stripper

Min rolle i Råt&Godt
Jeg arbejder med håndværk og mindre ting som traller, møbler og plantekasser. Desuden har jeg delordrer, når dele af en større ordre ligger inden for min ekspertise.

Lige nu er jeg kontaktperson for tre unge. Det indebærer opfølgning på praktiske ting i deres liv, som Jobnet, skrivelser fra Jobcenteret eller Uddannelseshuset samt aftaler ude af huset som ungerådgivning, læge og fysioterapi.

Der skal være tid til refleksion og til at have to til at arbejde med hænderne og værktøjet. At skabe noget fra bunden kræver konstant vedholdenhed, indtil opgaven står færdig og kan afleveres til kunden.

Det, der driver mig, er den gnist, der pludselig kommer i de unge, i kraft af deres egen vedholdenhed og udvikling i opgaverne. Skulderne sænket, hagen løftet, ret ryg og det forbandede dejlige smil i ansigtet af dem. Så skal der handles på at vedholde den gnist fremadrettet.

Jeg har arbejdet som tømrer i 25 år, været selvstændig og boet i Grønland, Færøerne, Norge og USA. Jeg har aldrig været bleg for at prøve noget nyt inden for branchen. Som ung har jeg selv haft mine egene problemer, været kostelev og oplevet sorg. Derfor har jeg en god erfaring og baggrundsviden, som gør at jeg kan relatere til forskellige situationer. Jeg har en dybfølt empati og en god forestillingsevne.

Mit motto er learning by doing, og jeg er altid i godt humør.

null

Møbler

Se et udvalg af produkterne, som Kent og kollegerne i værkstedet snedkererer. Særligt plantekasserne og ``møbler i småtingsafdelingen`` er Kents speciale. Kent har endda lavet sit eget plantekassedesign.

null

Delordrer til projekter

Ved større projekter står Kent for delordrerne inden for hans ekspertise, herunder plantekasser og andre møbler.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os