Köhne RG – Insekthoteller

Design og produktion af Nicolai helt fra egen fantasi og med omtanke for insekternes behov. Udført i genbrugsmaterialerne norske traller, aflagt transportbånd fra tekstilindustrien og genbrugte juletræer, indsamlet i samarbejde med virksomheder, boligforeninger og borgere i vores lokalområde.

Mål: l100 x d15 x b40 cm
Pris: 800,-

Nicolai knokler, går forrest, viser initiativ, tager ansvar og giver altid en hjælpende hånd, når andre har brug for det. Ikke nok med det, så er han propfuld af humor, godt humør og optimisme. Han er en ung mand, der arbejder side om side med alle andre og drømmer om at kunne bruge sine kreative evner i et fremtidigt job.
Vi er stolte af ham! Læs mere om Nicolai og følg med i hans udvikling på vores Facebook-side her.

Find dine materialer her

Norske traller, genbrugsbyggematerialer, Råt&Godt - Materialebank, dit bæredygtige byggemarked, Aalborg, Nordjylland

Find materialerne og byg selv

I Råt&Godt - Materialebank kan du købe alle de rå genbrugsmaterialer, som vi bruger i vores produkter, til dine egne projekter.

På udkig efter et møbel eller indretningsprojekt lavet i rest- eller genbrugsmaterialer?

Så står Råt&Godts tømrere, snedkere og smede parat til at hjælpe med at finde den rette løsning. Kontakt vores værkstedsleder for et uforpligtende tilbud.

Du er også altid velkommen til at besøge os i værkstedet og butikken i den gamle togremise for enden af Hjulmagervej – i hjertet af Aalborg.

Råt&Godt – fordi mennesker og materialer fortjener en chance til.

Kontakt værkstedet

Carsten Ballhorn

Snedker og værkstedsleder
E-mail: vaerksted@raatoggodt.dk
Telefon: 25 21 76 06

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os