Mads

Kontakt Mads

Spørg efter Mads, hvis du skal have lavet større projekter på arbejdspladsen eller tømreropgaver i hjemmet.

E-mail: vaerksted@raatoggodt.dk
Telefon: 25217606
Facebook & Instagram: @raatoggodt

Stillingsbetegnelse
Tømrer

Uddannelse
Tømrer

Fun Fact
Som 12-årig var jeg i Guinness rekordbog for sidespring

Min rolle i Råt&Godt
Jeg er ansat som tømrer og arbejder ude i byen på tømrer- og monteringsopgaver. Det er alt fra at sætte vinduer og døre i, lave væg, lægge gulv samt småreparationer i hjemmet.

Derudover arbejder jeg på projekter såsom indretningen af Maps People. Ved disse opgaver laver vi produkterne hjemme og kører ud til kunden for at montere dem. Det er meget sjovt, fordi det er anderledes ting, man laver. Det er udfordrende, og man skal tænke kreativt for at genbruge de materialer, vi har her ved Råt&Godt. Jeg har ikke tidligere været vant til at genbruge ting i tømrerfaget, så det skulle jeg vænne mig til at tænke ind. Det var lidt af en omstilling ikke bare at køre i byggemarkedet, som det første. Selvfølgelig er der også ting, vi kan ikke lave uden at købe nyt. Det skal hænge sammen, og det afhænger af kundens ønsker og behov.

Jeg er også kontaktperson for unge, som er med mig på opgaver ude af huset. Som kontaktperson prøver jeg at få en normal hverdag op at stå for dem ved at få mødestabilitet ind i dem og vise, hvordan det er at være på en normal arbejdsplads. Dem, der er med mig, har ofte en interesse i tømrerarbejdet, og nogle spørger selv, om de må komme med ud. Generelt er de unge tilfredse med at komme ud at lave lidt, og vi har et godt samarbejde. Det er lidt ligesom at have en lærling.

Jeg har arbejdet som tømrer i 14 år og søgte herned for at afprøve noget nyt, hvor der ikke var for meget ensformigt knokkelarbejde.

null

Projekter

Se nogle af projekterne, som Mads og kollegerne i værkstedet har udført

null

Tømrer- og monteringsopgaver

Se nogle af tømrer- og monteringsopgaverne, som Mads og kollegerne i værkstedet har udført

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os