Råt&Godts maskotter:

Hr. Råt & Fru Godt

Symboler på Råt&Godts vision om cirkulær økonomi, socialt ansvar og bæredygtighed.

Pris:
  • 1 maskot: 399 kr.
  • Pr. sæt: 749 kr.

 

Maskotterne er udviklet i samarbejde med Magasin, og du kan se og købe dem i Råt&Godts lokaler. De er oplagte til julegaver, værtsgaver, fødselsdagsgaver og firmagaver (kan specialdesignes ved større ordrer).

Bæredygtig genbrug af brugte juletræer

Maskotternes rejse starter Råt og ender med Godt og er lavet af gamle juletræer indsamlet fra borgere i vores lokalområde. Danske juletræer er med til at reducere CO₂-udslippet: et træ optager 18 kg. CO₂ i dets levetid. Under produktion, transport og bortskaffelse udledes ca. 16 kg. forurenende CO₂ i atmosfæren. Dermed optages der 2 kg. mere CO₂, end der forurenes og frigives. Ved at genbruge juletræerne, og dermed undgå bortskaffelsen, reducerer vi CO₂ udslippet yderligere. På den måde er maskotterne bæredygtigt produceret, ligesom resten af vores produkter.

Find dine materialer her

null

Find materialerne og byg selv

Find de rå materialer til dine egne projekter i Råt&Godt - Materialebank

På udkig efter et bæredygtigt møbel eller indretningsprojekt?

Så står Råt&Godts tømrere, snedkere og smede parat til at hjælpe med at finde den rette løsning. Kontakt vores værkstedsleder for et uforpligtende tilbud.

Du er også altid velkommen til at besøge os i værkstedet og butikken i den gamle togremise for enden af Hjulmagervej – i hjertet af Aalborg.

Råt&Godt – fordi mennesker og materialer fortjener en chance til.

Kontakt værkstedet

Christian Helweg

Stiftende direktør
E-mail: christian@raatoggodt.dk
Telefon: 77 77 06 06

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os