Materialebank – genbrugs- og restbyggematerialer

Her finder du materialerne og idéerne til dit næste byggeprojekt. Vi forhandler overskuds- og genbrugsbyggematerialer.  Vi har et bredt udvalg af:

Se et udvalg af vores materialer herunder.

Materialerne er rest- og genbrugsbyggematerialer fra nedbrydningsprojekter i byggebranchen samt restsmaterialer fra industrien. Unge fra kanten af arbejdsmarkedet indgår i alle processer fra nedbrydning til kundebetjening og hjælpes videre i beskæftigelse. Som kunde i Materialebanken bidrager du til en socialansvarlig udvikling ved at støtte op om vores sociale arbejde og du vælger en virksomhed med fokus på genbrugs- og restmaterialer.

Har du slået for store søm i? Vi løser tømrer- og snedkeropgaver inden for hjemmets fire vægge – samt uden for terrassedøren. Vores seje unge fra værkstedet står klar med assistance på enhver opgave. Læs mere om hvad vi kan tilbyde her.

Partnerskaber i byggebranchen

Alt for ofte ender gode byggematerialer som affald. Det vil vi ændre – og vi inviterer byggebranchen, industrien og øvrige interesserede til at være med.

Råt&Godt indsamler byggematerialer ved nedbrydnings-, oprydnings- og renoveringsopgaver. Vores partnere sparer tid og omkostninger, og sammen mindsker vi CO2-udledningen ved at give materialerne nyt liv. Råt&Godt registrerer materialerne og giver vores partnere data på deres bidrag til FN’s verdensmål.

Har I genbrugs- og restmaterialer, som er for gode til at smide ud?

Så tjek vores materialeønskeliste her og kontakt os for en snak om, hvordan vi kan give dem en chance til.

Kontakt Råt&Godt – Materialebank på:

Mød os for enden af Hjulmagervej – i hjertet af Aalborg.

Råt&Godt – fordi  mennesker og materialer fortjener en chance til.

Inspiration til byggeprojekter

 

Følg med på vores sociale medier, hvor du kan få inspiration til dine egne byggeprojekter, se, når vi får nye genbrugsbyggematerialer, og følge hverdagen i Råt&Godt – Materialebank. Du finder os på:  Facebook og  Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Råt&Godt – Materialebank – dit genbrugsbyggemarked

Materialebanken støttes af Det Obelske Familiefond i en to-årig projektperiode.

I løbet af projektperioden vil 10 unge med udfordringer ud over ledighed beskæftiges og støttes til at komme videre i uddannelse eller job gennem Materialebanken. Målet er at mindst 8 unge kommer succesfuldt videre i meningsfuld beskæftigelse. For at nå dette mål skaber vi partnerskaber med virksomheder, der vil bidrage til den grønne og socialansvarlige udvikling gennem genbrugs- og nedbrydningsmaterialer, praktikker, lærepladser og ordinære jobs.

Projektet følges og evalueres af Cabi – bedre arbejde til flere.

 

Råt&Godt – fordi mennesker og materialer fortjener en chance til.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os