Materialebank – Bæredygtige byggematerialer & genbrugsbyggematerialer

Råt&Godt Materialebank har bæredygtige byggematerialer og genbrugsbyggematerialer til dit behov

Her finder du materialerne og idéerne til dit næste bæredygtige byggeprojekt. Vi forhandler overskuds- og genbrugsbyggematerialer samt bæredygtige byggematerialer.  Vi har et bredt udvalg af:

Se et udvalg af vores materialer herunder.

Materialerne er genbrugsbyggematerialer samt bæredygtige byggematerialerfra nedbrydningsprojekter i byggebranchen samt overskudsmaterialer fra industrien. Unge fra kanten af arbejdsmarkedet indgår i alle processer fra nedbrydning til kundebetjening og hjælpes videre i beskæftigelse. Som kunde i Materialebanken bidrager således du til den bæredygtige udvikling ved både at støtte op om vores sociale arbejde og vælge CO2-besparende materialer.

Har du slået for store søm i? Vi løser tømrer- of snedkeropgaver inden for hjemmets fire vægge – samt uden for terrassedøren. Vores seje unge fra værkstedet står klar med assistance på enhver opgave. Læs mere om hvad vi kan tilbyde her.

Bæredygtige partnerskaber i byggebranchen

Alt for ofte ender gode byggematerialer som affald. Det vil vi ændre – og vi inviterer byggebranchen, industrien og øvrige interesserede til at være med.

Råt&Godt indsamler byggematerialer ved nedbrydnings-, oprydnings- og renoveringsopgaver. Vores partnere sparer tid og omkostninger, og sammen mindsker vi CO2-udledningen ved at give materialerne nyt liv. Råt&Godt registrerer materialerne og giver vores partnere data på deres bidrag til FN’s verdensmål.

Har I genbrugs- og restmaterialer, som er for gode til at smide ud?

Så tjek vores materialeønskeliste her og kontakt os for en snak om, hvordan vi kan give dem en chance til.

Kontakt Råt&Godt – Materialebank på:

Mød os for enden af Hjulmagervej – i hjertet af Aalborg.

Råt&Godt – fordi  mennesker og materialer fortjener en chance til.

Inspiration til bæredygtige byggeprojekter

 

Følg med på vores sociale medier, hvor du kan få inspiration til dine egne byggeprojekter, se, når vi får nye genbrugsbyggematerialer, og følge hverdagen i Råt&Godt – Materialebank. Du finder os på:  Facebook og  Instagram

Råt&Godt – Materialebank – dit bæredygtige byggemarked

Materialebanken støttes af Det Obelske Familiefond i en to-årig projektperiode.

I løbet af projektperioden vil 10 unge med udfordringer ud over ledighed beskæftiges og støttes til at komme videre i uddannelse eller job gennem Materialebanken. Målet er at mindst 8 unge kommer succesfuldt videre i meningsfuld beskæftigelse. For at nå dette mål skaber vi partnerskaber med virksomheder, der vil bidrage til den bæredygtige og socialansvarlige udvikling gennem bæredygtige nedbrydningsprojekter, praktikker, lærepladser og ordinære jobs.

Projektet følges og evalueres af Cabi – bedre arbejde til flere.

 

Råt&Godt – fordi mennesker og materialer fortjener en chance til.

Læs mere om projektet på

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os