Materialebank

Råt&Godt – Materialebank er et bæredygtigt byggemarked, hvor der sælges genbrugsbyggematerialer, eksempelvis gamle vinduer, træ, møbler mm. 

Den gode idé

Hos Råt & Godt Materialebank brænder vi for at hjælpe dig med at nå i mål med dine ideer.

Vi startede nemlig selv som en idé. 
Råt & Godt – et værksted i udvikling fik nemlig en række materialer i overskud og kunne ikke nå at producere af det hele. En dag spurgte en kunde os så om nogle af de der materialer kunne købes. Da Råt & Godt er bygget op over mottoet “Mennesker og materialer fortjener en chance til”, så kom salget i salg. Og med dét, blev ideen om det bæredygtige byggemarked også født. 

Det har taget noget knofedt og hårdt arbejde, men i dag er det en realitet.

Råt & Godt Materialebank – Det bæredygtige byggemarked slog dørene op til åbningsreception lørdag d. 16. november 2019 og er blevet taget rigtig godt i mod af aalborgenserne. 

Derfor, når du kommer ind til os med din gode projektide, så ved vi at ideer nogle gange tager omveje, nogle gange udvikler sig – og vi står klar med alle de råd, vi kan give, for at din vej til resultatet bliver så sjov og spændende som muligt. 

 

Vi ses for enden af Hjulmagervej, i hjertet af Aalborg.

Mandag-torsdag: 8-17

Fredag-lørdag: 10-15

Ved at klikke ”Forstået” samtykker du til vores og tredjeparters brug af cookies med formål om at målrette reklamer og indhold samt føre webstatistik. Samtykke kan til en hver tid trækkes tilbage.  Læs nærmere i vores cookie- og privatlivspolitik.