Råt&Godt – Møbler og indretning af genbrugsmaterialer

Råt&Godt er en socialansvarlig virksomhed med fokus på genbrugs- og restmaterialer, hvis primære formål er at hjælpe unge med udfordringer ud over ledighed i beskæftigelse.

I samarbejde med de unge i vores STU og beskæftigelsestilbud producerer vi speciallavede møbler og interiør af rest- og genbrugsmaterialer i værkstedet og syværkstedet. Materialerne kan også købes rå til dine egne byggeprojekter i Materialebanken. I Kredsløb laver vi kreative indretningsprojekter til erhvervsindretning og indretning hos private, samt giver interiør nyt liv gennem upcycling. Råt&Godt – Recycle indsamler og komprimerer flamingo (EPS) og plastik til genanvendelse.

Alle afdelinger har fokus på at genanvende materialer, og når du samarbejder eller handler med os, bidrager du til at fremme ansvarligt forbrug og produktion.

STU og Beskæftigelsesforløb i Råt&Godt  

Råt&Godt tilbyder STU samt et helhedsorienteret beskæftigelsesforløb for unge, der ikke trives i uddannelse eller job. Formålet er at blive afklaret og klar til beskæftigelse eller uddannelse. Forløbene tilrettelægges efter den enkeltes interesser, kompetencer og fremtidsplaner.

Hvis du er interesseret i et forløb i Råt&Godt, er du velkommen til at besøge os.

For at blive en del af STU eller beskæftigelsestilbuddet skal du kontakte din rådgiver ved Uddannelseshuset eller Jobcentret i din kommune.

Christian Helweg oplæg om bæredygtighed, social ansvarlighed og cirkulær økonomi, Råt&Godt

Christian kan bookes til foredrag eller walk-and-talk om bæredygtighed, cirkulær økonomi og socialansvarlighed. Kom med på rejsen helt fra starten i Råt&Godt, når Christian deler ud af sine erfaringer, om hvordan det er lykkedes at drive en bæredygtig forretning, der giver mennesker og materialer en chance til.

Vælg afdeling her

Vores samarbejdspartnere

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os