Råt&Godt – fordi mennesker og materialer fortjener en chance til

Råt&Godt er en socialansvarlig og bæredygtig virksomhed, hvis primære formål er at hjælpe unge med udfordringer ud over ledighed i beskæftigelse.

Beskæftigelsestilbud og bæredygtig produktion

I samarbejde med de unge i vores beskæftigelsestilbud producerer vi speciallavede møbler og interiør af rest- og genbrugsmaterialer i værkstedet og syværkstedet Sødt&Blødt. Materialerne kan også købes rå til dine egne byggeprojekter i Materialebanken. I Kredsløb laver vi kreative indretningsprojekter og giver interiør nyt liv gennem upcycling. Råt&Godt – Flamingogenbrug indsamler og komprimerer flamingo (EPS) til genanvendelse. Alle afdelinger har fokus på at genanvende materialer, og når du samarbejder eller handler med os, bidrager du til at fremme ansvarligt forbrug og produktion. Alt produceres i samarbejde med de unge i vores beskæftigelsestilbud, som hjælpes videre i job og uddannelse i samarbejde med vores partnere. Det er med til at skabe mere lighed og økonomisk vækst for den enkelte, arbejdspladserne og samfundet. Læs om vores bidrag til den bæredygtige udvikling her.

Råt&Godt – fordi mennesker og materialer fortjener en chance til.

Læs mere om vores afdelinger herunder.

null

Værksted og butik

Vi bygger speciallavede møbler og inventar af genbrugsmaterialer til private, erhverv og institutioner. Alt laves på bestilling efter den enkeltes mål, behov og ønsker. Læs mere her.

null

Kredsløb

Kreativt værksted med fokus på upcycling og renovering af genbrugsmøbler samt større malerier og udsmykningsprojekter. Læs mere her.

null

Materialebanken

Bæredygtigt byggemarked, hvor der sælges genbrugsbyggematerialer, som træ, gamle døre og vinduer samt møbler med en særlig historie. Læs mere her.

Sødt&Blødt - et socialøkonomisk syværksted - bæredygtigt syværksted - upcycling - tekstil - beskæftigelsestilbud - Aalborg - Råt&Godt

Sødt&Blødt

Syværksted, som upcycler rest- og genbrugstekstiler til nye produkter og udfører reparation af tekstilprodukter for private og erhverv. Læs mere her.

EPS-komprimering hos Jorton - Råt&Godt - flamingogenbrug - cirkulær økonomi - genanvendelse - flamingo - EPS - polystyren

Flamingogenbrug

Aflever overskydende flamingo (EPS) til genbrug hos Råt&Godt – og mindsk dit klimaaftryk. Afdelingen er en del af projektet FleXskrald. Læs mere her.

Fællesbillede Råt&Godt - beskæftigelsesforløb - beskæftigelsestilbud - genbrug - bæredygtige møbler interiør - socialt ansvar - ansvarligt forbrug og produktion - fordi mennesker og materialer fortjener en chance til

Beskæftigelsestilbud

Råt&Godts primære formål er at hjælpe unge fra kanten af arbejdsmarkedet videre i uddannelse og job, hvilket foregår gennem individuelt tilpassede forløb i afdelingerne ovenfor. Læs mere om vores tilbud ved at klikke her.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os