Peter

Kontakt Peter

Spørg efter Peter, hvis du er på udkig efter børne- og ungdomsmøbler eller indretning til arbejdspladsen

E-mail: vaerksted@raatoggodt.dk
Telefon.: 25217606
Facebook & Instagram: @raatoggodt

Stillingsbetegnelse
Tømrer

Uddannelse
Tømrer

Fun Fact
Jeg er en gammel mand i en ung mands krop

Min rolle i Råt&Godt

Mine primære arbejdsopgaver er design og produktion af børne- og ungdomsmøbler samt monteringsopgaver ved kunder, men jeg laver også ordinære tømreropgaver og værkstedsarbejde.

Når jeg arbejder med de unge, sætter jeg dem til så meget som muligt, fordi de skal have lov til at prøve forskellige opgaver. Der skal også være tid og plads til, at de har en off-dag, så der skal ikke sættes for stramt et program op.

Jeg plejer at være god til at tage de unges side og lave en stærk relation fra starten. Det gør jeg ved at spørge ind til deres interesser og passioner. Man kan flytte dem langt, hvis man viser interesse og stiller spørgsmål inden for deres områder. Så er man ligesom i gang med samtale, og det giver godt.

Jeg prøver at lære de unge at kende, finde ud af hvem de er og hvilke styrker og forcer, de har. Min erfaring er, at ros og anerkendelse virker skide godt. Det kan være stort at løse en opgave selvstændigt, og når man anerkender det, bliver de unge pavestolte bagefter. Det er meget sjovt at være med i deres succesoplevelser.

Jeg har altid kunnet tænke at arbejde med mennesker og kombinere det med at arbejde med hænderne. Jeg var træt af forudsigeligheden i kun at arbejde med døde materialer. Når man arbejder med mennesker, er der ikke to dage, der er ens.

Min fritid bruger jeg med familien og mine venner. Jeg går meget på jagt – måske lidt for meget. Det er der i hvert fald nogen, der siger.

Se Peters arbejde

null

Projekter

Se nogle af projekterne, som Peter og kollegerne i værkstedet har udført

null

Møbler til børn og unge

Se et udvalg af børne- og ungdomsmøblerne lavet af Peter og Småt&Godt-afdelingen

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os