Sildebensborde og bænke af genbrugstræ

Hos Råt & Godt laver vi sildebensborde af forskellige rest- og genbrugsmaterialer som eksempelvis parketgulv eller rå bøgepinde. Vi har flere forskellige materialer, som vi laver sildebensborde og bænke af, hvilket kan skabe et helt særligt udtryk. Har du ønsker til materialer og design, kan du kontakte vores værksted på 77 77 06 06 for den helt rigtige løsning.

Et sildebensbord eller bænk af rest- eller genbrugsmaterialer tydeliggør, hvor store muligheder der er i at genbruge. Træ, der ellers ville være blevet smidt væk, bliver forvandlet til et smukt og eksklusivt nyt produkt i vores træværksted. Produktionen af et sildebensbord eller en bænk stiller store krav til teknik og faglige kunnen samt sans for detaljen, hvilket udvikler de håndværksmæssige kompetencerne hos de unge i forløb hos os.

Stel eller bordben laves efter ønsker og mål – både i stål og træ.

Pris: Kontakt vores værksted på 77 77 06 06 for pris på dit unikke bord eller bænk

Find dine materialer her

null

Find materialerne og byg selv

Find de rå materialer til dine egne projekter i Råt&Godt - Materialebank

På udkig efter et bæredygtigt møbel eller indretningsprojekt?

Så står Råt&Godts tømrere, snedkere og smede parat til at hjælpe med at finde den rette løsning. Kontakt vores værkstedsleder for et uforpligtende tilbud.

Du er også altid velkommen til at besøge os i værkstedet og butikken i den gamle togremise for enden af Hjulmagervej – i hjertet af Aalborg.

Råt&Godt – fordi mennesker og materialer fortjener en chance til.

Kontakt værkstedet

Christian Helweg

Stiftende direktør
E-mail: christian@raatoggodt.dk
Telefon: 77 77 06 06

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os