Sildebensborde med stålstel- eller ben

Vores sildebensborde laves af parketstave, der er rest- og genbrugsmaterialer. Stavene haves i forskellige træsorter bl.a. eg, fyr, bøg og mahogni i vores materialebank. Bordene fremstilles på bestilling, og træet behandles, så det får netop det udtryk, du ønsker.

Stellet laves i vores eget smedeværksted.

Priser fra:

  • Bordplade af små stave: 4.450 kr.
  • Bordplade af store stave: 4.395 kr.
  • Stel: 3.500 kr.

Produkterne kan laves i specialmål og overfladebehandles til det ønskede udtryk. Stålstel behandles med pulverlakering eller klar lak.

Find dine materialer her

null

Find materialerne og byg selv

Find de rå materialer til dine egne projekter i Råt&Godt - Materialebank

Processen

Sildebensbordene er lavet af rest- og genbrugsmaterialer. Vi samarbejder med en række entreprenører, tømrerfirmaer, nedbrydere, privatpersoner og andre aktører, som har et overskud af rest- og genbrugsmaterialer, der kan bruges til møbelproduktion. Flere forskellige tømrervirksomheder har henvendt sig med stave, der har fået slag og ridser, som gør, at de ikke kan bruges til at lægge et nyt gulv, men sagtens kan slibes og bruges til et møbel. Vi modtager ligeledes parketstave, der er taget op fra et gulv i forbindelse med renovering og dermed har en lang historie at fortælle. Disse kræver mere slibning og behandling, inden de kan bruges til nye produkter.

De unge, der har været i forløb hos Råt&Godt er oplært i denne bæredygtige tankegang, som de tager med sig videre, når de starter i job eller uddannelse. Derfor bliver vi også ofte kontaktet af unge, der tidligere har været i forløb, som har rest-og genbrugsmaterialer, som de ikke kan nænne at smide til affald og hellere vil aflevere hos os. Sådanne oplevelser gør os enormt stolte og giver os tiltro til at fremtiden ser mere bæredygtig ud.

Når bordpladen er lavet, får den en overfladebehandling, der giver netop dét udtryk, som kunden ønsker.

Dermed får man et unikt produkt, der passer præcist til ens behov og bidrager til en social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig udvikling, hvor vores ressourcer anvendes og genanvendes med omtanke og flere flytter sig fra kanten af arbejdsmarkedet til uddannelse og job.

 

– fordi mennesker og materialer fortjener en chance til.

På udkig efter et bæredygtigt møbel eller indretningsprojekt?

Så står Råt&Godts tømrere, snedkere og smede parat til at hjælpe med at finde den rette løsning. Kontakt vores værkstedsleder for et uforpligtende tilbud.

Du er også altid velkommen til at besøge os i værkstedet og butikken i den gamle togremise for enden af Hjulmagervej – i hjertet af Aalborg.

Råt&Godt – fordi mennesker og materialer fortjener en chance til.

Kontakt værkstedet

Christian Helweg

Stiftende direktør
E-mail: christian@raatoggodt.dk
Telefon: 77 77 06 06

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os