Steen

Stillingsbetegnelse
Vicevært

Uddannelse
Chauffør

Fun Fact
I 1978 fik jeg en 4. plads til DM i håndbold og blev overrakt en olympiadeplatte

Min rolle i Råt&Godt
Jeg er ansat som vicevært, og arbejder med vedligehold af alt indvendigt og udvendigt. Det er en lidt svær stilling at beskrive.

Desuden er jeg kontaktperson for unge. Jeg er glad for at kunne hjælpe de unge og har dem med i alle de opgaver, som skal løses. Det handler om at vise jeg dem, hvordan jeg arbejder, og hvad man gør. Det hele er ikke lutter lagkage.

Som kontaktperson hjælper jeg de unge med forskellige ting, så som at tale om det, hvis de har en dårlig dag. Så må man se, om man kan hjælpe med noget, og det kan man som regel altid. Bare det at lægge øre til gør meget.

Den sidste tirsdag i måneden er jeg bankostyrer i Urban City. Hver gang kommer der mellem 20-30 personer i alderen fra 10 til 84 år. Så det er et spredt felt. Der er som regel 8 gengangere, og ellers er det nye fra gang til gang.

Jeg har kørt lastbil siden 1987, men stoppede, efter jeg var involveret i et uheld. Fra 2008-2012 var jeg selvstændig som følgebilschauffør ved vindmølletransport.

Jeg er uddannet hundetræner i DCH og har trænet hund i ca. 20 år. Da jeg stoppede som langturschauffør, fik jeg mere tid og tog hundetræningen op igen. Jeg har lige fået en ny hund, der er så meget gang i, at hun kan løbe på væggen. Det er en konkurrencehund, så jeg skal til at i gang med træningen igen.

Kontakt Steen
E-mail: udvikling@raatoggodt.dk
Telefon: 61265831
Facebook & Instagram: @urbancityaalborg

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os