Stillingsbetegnelse
Social lagermedarbejder

Uddannelse
Tømrer og politibetjent

Fun Fact
Jeg har bæredygtige fødder

Thomas

Min rolle i Råt&Godt

Jeg hører til i Råt&Godt – Materialebank, hvor jeg varetager transport og nedbrydning af materialer. Vi bestræber os på at gøre materialebanken til det bedste genbrugsbyggemarked.

Derudover er jeg kontaktperson for unge i afdelingen, som jeg prøver at hjælpe så godt som muligt ind på arbejdsmarkedet. Når de har brug for hjælp, under eller efter arbejdet, er jeg klar til at være den støtte, som de nogle gange mangler i hverdagen. Det handler om at arbejde sig ind på de unge og finde ud af, hvad der trykker og gør at tilværelsen kan være svær. Nogle ting virker selvsagte og små. Måske har de unge ikke tænkt over det selv eller tillagt det så stor betydning, men eksempelvis en ordentlig nattesøvn kan nærmest gøre en til en helt anden person. Mange ungehar selvtillidsproblemer. Det er vigtigt at få dem til at mærke, at de er noget værd, deres idéer betyder noget, og at de har en indflydelse på noget af det, der forgår hernede.

For mig er det en kæmpe glæde i livet at føle, at man kan få andre til at rykke sig.

Jeg har et tæt samarbejde med Anders, som er min makker i materialebanken. Han har kontakten med partnere og kunder, og jeg koordinerer materialeafhentningen med ham. Vi finder en fleksibel og skræddersyet løsning hver gang, hvor vores kunder og samarbejdspartnere kommer af med deres overskudsmaterialer, og vi får materialer i materialebanken.

Det tager ofte ekstra tid at nedbryde nænsomt. I nedbrydningsopgaverne får de unge en smag på, hvordan det er på et ”rigtigt” arbejde, da vi ofte skal tidligt afsted og nogle gange også må arbejde over for at få opgaven løst.

Råt&Godt er et fantastisk sted at arbejde med dejlige kolleger og unge. Alle vil stedet rigtigt meget, og det er tydeligt at mærke – det brænder ligesom igennem på folk hernede.

null

Nedbrydning og materialeafhentning

Materialebanken løser nedbrydnings- og oprydningsopgaver. Vi kigger gerne forbi, hvis du har overskudsmaterialer i større mængder, der er for gode til at kassere.

null

Genbrugsbyggematerialer

I Råt&Godt - Materialebank står Thomas og teamet klar til at hjælpe dig med at finde de rette genbrugsbyggematerialer til dit byg-selv-projekt. Her finder du materialer og andre fund med en særlig historie. Kig forbi og se vores udvalg.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os