Stillingsbetegnelse
Syerske og socialfaglig medarbejder

Uddannelse
Den fri ungdomsuddannelse og autodidakt syerske

Fun Fact
Jeg kunne gå i spagat som ung

Tine

Min rolle i Råt&Godt

I Sødt&Blødt syer jeg derudaf og finder en masse kreative løsninger på opgaverne, vi skal have lavet. Jeg syer primært hynder og puder og er tovholder på den del.

Jeg er autodidakt og har altid syet. Jeg kan sy på industrimaskiner samt i læder og forskellige materialer. Jeg elsker at tænke i billeder, hvor man skal tænke alle formerne og hele arbejdsprocessen med, inden man nærmest begynder. Jeg kan godt lide at lære nyt ting og finde på nye løsninger, hvilket er let her, for der kommer mange forskellige opgaver ind. Her er der ikke noget, der bliver kedeligt. Folk vil gerne have produkterne i specialmål, så man skal regne den ud hver gang.

Vi har et mega godt samarbejde i værkstedet og taler om det hele. Inden vi påbegynder en opgave, snakker vi altid tingene igennem. I syværksteder er vi flere højt-tænkere, så vi får hurtigt vendt forskellige problemstillinger og kommer frem til den fremgangsmåde, som vi skal bruge til en opgave.

Jeg kan rigtigt godt lide at snakke med de unge, lære dem at kende og høre, hvem de er. Ofte kan jeg relatere til deres situation og give råd og vejledning ud fra egne erfaringer.

I min fritid har jeg altid gang i projekter. Enten syer jeg, sætter møbler i stand, strikker eller arbejder i haven.

Jeg synes, at der er helt vildt hyggeligt at arbejde ved Råt&Godt. Folk kommer med den gode stemning, og de virker som om, at de er glade for at komme på arbejde – og det er jeg faktisk også selv. Vi er her, fordi vi godt kan lide at lave noget og kan lide at være her.

Sødt&Blødt - et socialøkonomisk syværksted - bæredygtigt syværksted - upcycling - tekstil - beskæftigelsestilbud - Aalborg - Råt&Godt

Sødt&Blødt

Sødt&Blødt upcycler genbrugstekstil til nye produkter og laver syopgaver for kunder.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os