Urban City

En by af muligheder

Urban City er Råt&Godts kreative iværksætterby og kulturelle samlingssted, som rummer:

  • Arbejdsfællesskab for iværksættere og kunstnere
  • Kulturelle og sociale events i rå rammer
  • Udlejning af unikke møde- og selskabslokaler

Arbejdsfællesskab

Som lejer i Urban City nyder din virksomhed fordel af eksponering gennem de øvrige lejere og Råt&Godt. Når en potentiel kunde besøger én virksomhed i Urban City, kommer de forbi dem alle – dét er smart forretningsfællesskab.

Som lejer i får du:

  • Adgang til kursus- og mødelokaler
  • Faglig sparring med andre iværksættere
  • Mulighed for at sætte dit præg på iværksætterbyen gennem månedlige “byrådsmøder”
  • Mulighed for at have unge fra Råt&Godt i praktik. Samtidigt viser du, at din virksomhed tager et socialt ansvar. Råt&Godt tilbyder rabat på huslejen til de virksomheder i Urban City, der vil hjælpe vores unge videre i beskæftigelse gennem praktikforløb.

 

Kulturelle og sociale events i rustikke omgivelser

I Urban City afholdes månedlige markedsdage, bankoarrangementer samt andre kulturelle og sociale events. De unge i Råt&Godts dagtilbud inkluderes i planlægningen og udførelsen af alle alkoholfri arrangementer. Vores kommende events kan findes på vores hjemmeside og Facebook.

 

Vores ambition er at skabe et socialt og kulturelt samlingssted for hele Nordjylland i de unikke rammer i Aalborg Privatbaners gamle lokaler.

 

Har du forespørgsler vedrørende udlejning eller arrangementer, er du altid velkommen til at kontakte:

  • Katrine, assisterende leder, på kontakt@raatoggodt.dk eller 50470282.
  • Theresa, udviklingskonsulent, på udvikling@raatoggodt.dk eller 61265831.

Iværksætterne i Urban City

Urban City er en social kreativ iværksætterby, som har til formål at skabe sammenhold mellem kreative og socialansvarlige virksomheder. Her finder du:

VeganDóttir

Lokal vegansk mad

Rest9000

Design med eftertanke

Sødt&Blødt

– et socialøkonomisk syrum

Rævhullet

Jonny Hefty aka MUGGEN RÆV – gadekunstner

WUUF Hundecenter

Hundeaktiver under ét tag

Kredsløb

Upcycling er omdrejningspunktet

Billedmager Kickan Bang

atelieR&Galleri

Unikke selskabs- og mødelokaler i hjertet af Aalborg

Leder du efter unikke rammer i hjertet af Aalborg til dit næste firmaarrangement, private selskab eller noget helt tredje? Skal dit næste arrangement holdes i omgivelser, som dine gæster med garanti ikke glemmer?

Så kig forbi Råt&Godt – Urban City og oplev din by på ny!

Her finder du unikke lokaler i rustikke omgivelser, der skaber de ideelle rammer for nytænkning, kreativitet og fællesskab. Her på siden kan du se vores lokaler, men de skal opleves i virkeligheden for at få fornemmelsen af Urban Citys atmosfære.

I Råt&Godt kan vi hjælpe dig med at holde dit næste event, eller du kan leje vores rustikke lokaler og stå for arrangementet selv. Vi kan huse de fleste arrangementer, og vores faciliteter kan rumme alt fra få personer til 250 personer. Vi er et hus i udvikling, og derfor er vi altid åbne for at indgå i en dialog, så vi sammen kan skræddersy netop dét event, der passer til dit behov.

Har du forespørgsler vedrørende events og lokaleje, er du altid velkommen til at kigge forbi eller kontakte Råt&Godts eventkoordinator Theresa på event@raatoggodt.dk eller +45 61265831.

Du finder os for enden af Hjulmagervej, kun fem minutters gang fra Aalborg Busterminal.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os