Urban City

Råt&Godt – Urban City er et socialt arbejdsfællesskab for kreative, bæredygtige og socialansvarlige iværksættere. Urban City er bygget op som en indendørs campingplads,
hvor iværksætterne lejer sig ind i en campingvogn eller arbejdsstation. I Urban City afholdes kulturelle arrangementer, events, festlige lejligheder og meget mere.

Events i huset

Iværksætterby

Urban City – en by af muligheder

En social og kreativ iværksætterby, indrettet som en 1.000 kvm stor campingplads, med natur-streetart, skyer i loftet, tagterrasse, inspirerende mødelokaler og 16 forskellige udlejningspladser, hvoraf 11 af dem er unikke upcyclede campingvogne.

Byen fungerer som en indendørs gågade, hvor der åbent for alle, og mulighed for at købe produkter og opleve de mange spændende virksomheder.

Iværksættere

Mød iværksætterne som holder
til i Urban City

Oversigt

Her kan du se oversigten over
Urban City

Lej unikke selskabs- og mødelokaler i hjertet af Aalborg

Leder du efter unikke rammer i hjertet af Aalborg til dit næste firmaarrangement, private selskab eller noget helt tredje? Skal dit næste arrangement holdes i omgivelser, som dine gæster med garanti ikke glemmer?

 

Så kig forbi Råt&Godt – Urban City og oplev din by på ny!

 

Her finder du unikke lokaler i rustikke omgivelser, der skaber de ideelle rammer for nytænkning, kreativitet og fællesskab. Her på siden kan du se vores lokaler, men de skal opleves i virkeligheden for at få fornemmelsen af Urban Citys atmosfære. 

 

I Råt&Godt kan vi hjælpe dig med at holde dit næste event, eller du kan leje vores rustikke lokaler og stå for arrangementet selv. Vi kan huse de fleste arrangementer, og vores faciliteter kan rumme alt fra få personer til 250 personer. Vi er et hus i udvikling, og derfor er vi altid åbne for at indgå i en dialog, så vi sammen kan skræddersy netop dét event, der passer til dit behov.

 

Har du forespørgsler vedrørende events og lokaleje, er du altid velkommen til at kigge forbi eller kontakte Råt&Godts eventkoordinator Theresa på event@raatoggodt.dk eller +45 61265831.

 

Du finder os for enden af Hjulmagervej, kun fem minutters gang fra Aalborg Busterminal.

Ved at klikke ”Forstået” samtykker du til vores og tredjeparters brug af cookies med formål om at målrette reklamer og indhold samt føre webstatistik. Samtykke kan til en hver tid trækkes tilbage.  Læs nærmere i vores cookie- og privatlivspolitik.