Kontakt - Urban City

Mød teamet i Urban City. Vi er altid parate til en uforpligtende snak om samarbejdsmuligheder, hvor vi kan spille hinanden gode.

Katrine Dalsgaard

Afdelingsleder, Urban City / Assisterende leder, Råt&Godt

Katrine er afdelingsleder i Urban City. Kontakt Katrine, hvis du er iværksætter og ønsker at leje dig ind i vores fællesskab, eller hvis du vil leje en stand på én af vores markedsdage. Katrine er desuden assisterende leder af Råt&Godt, hvor hun varetager socialrådgiveropgaver, økonomi og administration.

Kontakt Katrine

E-mail: kontakt@urbancity.dk
Telefon: 50470282

Christian Helweg

Stifter og leder

Christian Helweg er stifter og leder af Råt&Godt. Christian kan kontaktes med henvendelser vedrørende stratetiske samarbejder. Desuden du kontakte ham vedrørende vores beskæftigelsestilbud.

Kontakt Christian

E-mail: christian@raatoggodt.dk
Telefon: 60827606

Theresa

Udviklingskonsulent og eventkoordinator

Theresa arbejder med planlægning, fundraising og koordination af projekter og events. Kontakt Theresa, hvis du har brug for støtte til fundraising til et projekt, ønsker at leje vores lokaler til dit arrangement eller har en idé til et fælles projekt eller event.

Kontakt Theresa

E-mail: udvikling@raatoggodt.dk
Telefon: 61265831

Ved at klikke ”Forstået” samtykker du til vores og tredjeparters brug af cookies med formål om at målrette reklamer og indhold samt føre webstatistik. Samtykke kan til en hver tid trækkes tilbage.  Læs nærmere i vores cookie- og privatlivspolitik.