Iværksætterne i Urban City

Iværksætterne i Urban City

Urban City er en social kreativ iværksætterby, som har til formål at skabe sammenhold mellem nyopstartede kreative virksomheder. 

Helle Lindberg

Kropsterapi er en behandlingsform, der skaber rum for det enkelte menneske på både et fysisk og psykisk plan, ved at kombinere massage med samtaleterapi. Ved kropsterapi frigøres fysiske og psykiske spændinger, og på¨den måde aktiveres kroppen til at helbrede sig selv. 

Maria Batalla 

Terapeutisk samtaler til familier, par og enkelte.  Samtalerne vil tage udgangspunkt i jeres behov og ønsker. Jeg arbejder ud fra en vision om bæredygtige relationer. For at skabe bæredygtige familieliv, samliv og forældreskab, er vi som mennesker nød til at forholde os til vores egen være i verden, med alle de nuancer som det har og med de “gaver” som vi har fået i vores liv indtil nu. Nogle gaver er brugbare og andre er ikke brugbare længere. Det kan nogle gange være hjælpsomt at rydde op og få sorteret i os selv.

Jonny Hefty og Hartvig Hansen 

Pop up workshop som sælger genbrugskunst, rævepis pale ale, stofmærker, stickers, tshirts, tegninger og malerier – både på lærreder og mure.

Mimi True

– Mimi True Studio
Indretning, rådgivning og grafisk design Design med brugeren i fokus.

– Student Hunt
Swipe dig til det perfekte samarbejde on demand! Det nye digitale bindeled mellem virksomheder og studerende.

Tone Rafn Tygesen

Handmade by Tone producerer kropsinspireret keramik. Primært kopper og vaser med bryster på. Alle produkterne er håndlavet i RåtogGodt- Urban City. Derudover afholder Handmade by Tone også workshops hvor man har mulighed for at lave fx sine egne eller sin venindes bryster på kopper.

Birgitte Skov Sanden og Merete Knudsen

Blødt bæredygtigt interiør til caféer og dig. Vi designer og forarbejder af OVERSKUDS-TEKSTIL. Vi indgår i partnerskaber om bæredygtige brugsting.

Andreas og Birgitta

WUUF er et hundecenter der tilbyder adfærdsrådgivning og hundetræning af høj kvalitet. Derudover har WUUF en af de første professionelle og nok Danmarks hyggeligste hundedagpleje. Her trives hundene i hjemlige omgivelser, hvor de sammen med hundepasserne, tager på ture, hygger sig og nyder samværet med de andre hunde-venner.

Carina Toksig 

Hos Kredsløb upcycling omdrejningspunkt. Vores møbler etc er alle genbrugting, nogle endda reddet på vej til lossepladsen.

Anne Nysom 

Sødt&Blødt er et bæredygtigt og kreativt syværksted, som er en del af den socialøkonomiske virksomhed Råt&Godt – Et værksted i udvikling. 

Ved at klikke ”Forstået” samtykker du til vores og tredjeparters brug af cookies med formål om at målrette reklamer og indhold samt føre webstatistik. Samtykke kan til en hver tid trækkes tilbage.  Læs nærmere i vores cookie- og privatlivspolitik.