Hvad er Urban City?

Urban City

Urban City er en social og kreativ iværksætterby.

Urban City er en unik ramme på 1000 cm2, som ligger inde i en gammel historisk togremis.

Med kun 5 minutters gang til Kennedy Arkaden, kan vi tilbyde en lokation som ligger i hjertet af Aalborg.

Vores gæster kan altid parkere gratis på vores store parkeringsplads på adressen.

Vi kan facilitere arrangementer der kan rumme op til 150 mennesker.

Vi er en opdagelses by, med mange forskellige rum og niveauer, derfor bliver både store og små nysgerrige når de befinder sig i den gamle togremis.

Urban City indeholder 16 forskellige udlejnings kontorer, hvoraf 11 af dem er unikke, upcyclede campingvogne; da iværksætterbyen er indrettet som en 1.000 kvm indendørs campingplads med natur-streetart, skyer i loftet, tagterrasser, inspirerende mødelokaler og hyggekroge. Du har adgang til lokalet hele døgnet, så du har mulighed for at arbejde når det passer dig.

Som lejer er det muligt at få en af de unge fra Råt&Godt i praktik og på den måde at indgå i et kreativt socialt samarbejde. Alle involverede virksomheder, som ønsker at være en del af Urban City, har derfor muligheden for at indgå i et stort netværk, blive synlig, tage et socialt ansvar og samtidig spare 100 kr. i husleje pr dag når man har en ung i praktik.

Urban City er åbent for alle der er interesserede i en oplevelse udover det sædvanlige. Det er for dig der kan lide bæredygtighed, kreativitet og socialt ansvar. I dette fællesskab drager din virksomhed fordel af omtale gennem Råt&Godt. Når en potentiel kunde besøger én virksomhed i Urban City, kommer de forbi dem alle – dét er smart forretnings fællesskab.

Har du yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Ved at klikke ”Forstået” samtykker du til vores og tredjeparters brug af cookies med formål om at målrette reklamer og indhold samt føre webstatistik. Samtykke kan til en hver tid trækkes tilbage.  Læs nærmere i vores cookie- og privatlivspolitik.