Værksted og showroom

Et socialansvarligt og bæredygtigt værksted

Kig forbi vores værksted og showroom, hvis du er på udkig efter et bæredygtigt, speciallavet møbel eller indretningsprojekt.

I værkstedet motiverer, styrker og ruster vi unge, der af forskellige årsager ikke trives i uddannelse eller job, socialt og fagligt gennem autodidakt læring og håndværksopgaver. Formålet er at hjælpe de unge videre i job eller ungdomsuddannelse.

Råt&Godt er at finde i den gamle togremise for enden af Hjulmagervej, kun 5 minutters gang fra banegården – i hjertet af Aalborg.

Her kan du mærke stemningen i de rå vægge og gamle lokaler fra 1901 med 4 meter høje kakkelvinduer, der giver et fantastisk lysindfald, gammel smedeesse og højt til loftet. En atmosfære, der danner den unikke stemning og de perfekte rammer for Råt&Godt’s koncept.

Værkstedet er baseret på håndværksmæssige opgaver som produktion af brugskunst, pyntegenstande og boligartikler, men også større specialopgaver/projekter for private, institutioner og virksomheder.

Produktionen sker i samarbejde med unge fra kanten af arbejdsmarkedet, og alle produkter og projekter laves af genbrugsmaterialer. Råt&Godts omdrejningspunkt er bæredygtighed; socialt, miljømæssigt og økonomisk.

Råt&Godt – fordi mennesker og materialer fortjener en chance til.

null

Bæredygtige produkter

Se et udvalg af produkter, produceret i værkstedet. Alt laves af genbrugsmaterialer i samarbejde med de unge i vores beskæftigelsestilbud - fordi mennesker og materialer fortjener en chance til.

null

Indretningsprojekter

Se et udvalg af vores større indretningsprojekter. Alt laves af genbrugsmaterialer i samarbejde med de unge i vores beskæftigelsestilbud - fordi mennesker og materialer fortjener en chance til.

Sødt&Blødt - et socialøkonomisk syværksted - bæredygtigt syværksted - upcycling - tekstil - beskæftigelsestilbud - Aalborg - Råt&Godt

Syopgaver

Råt&Godts syafdeling, Sødt&Blødt syer blødt interiør og tøj til private og erhverv af rest- og genbrugstekstil. Se mere her.

null

Børne- og ungdomsmøbler

Råt&Godt har udviklet en ny børne- og ungdomsmøbellinje. Se den her. Alt laves af genbrugsmaterialer i samarbejde med de unge i vores beskæftigelsestilbud - fordi mennesker og materialer fortjener en chance til.

Lamelbeklædning og -bænk af genbrugt lærketræ, Lærketræsbeklædning fra Gigantium, Råt&Godt, TL Byg, HL Rent, bæredygtig renovering, genbrug, bæredygtig indretning,

Tømrer- og monteringsopgaver

Råt&Godt udfører også traditionelle tømrer- og monteringsopgaver i samarbejde med de unge i vores beskæftigelsestilbud - fordi mennesker og materialer fortjener en chance til.

Kulisser lavet af Kredsløb Deluxe til TV2 Nords Frihedsfest

Upcycling og kreative projekter

Råt&Godt - Kredsløb upcycler interiør og laver kreative projekter til private og erhverv, herunder vægmalerier og kulisser. Se mere her.

null

Beskæftigelsestilbud

Alt laves i samarbejde med de seje unge i vores beskæftigelsestilbud. Nysgerrig på vores beskæftigelsestilbud? Så læs mere her.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os