Et Værksted i Udvikling

Råt&Godt – et værksted i udvikling, er et socialøkonomisk kreativt værksted, hvor vi gennem autodidakt læring og arbejde motiverer udsatte borgere i alderen 18-30 år i uddannelse eller job. Vi bygger skræddersyet møbler og inventar af genbrugsmaterialer til private, erhverv og institutioner. Vi mener at både mennesker og materialer fortjener en chance til. 

Dagtilbud

Målgruppen i Råt&Godt – Et Værksted i udvikling er henvendt social udsatte unge i alderen 18 år og opefter. Der af den ene eller anden grund ikke er i uddannelse eller arbejde. Den unge er i et intensivt forløb, der tilrettelægges efter den enkeltes behov, interesser og fremtidsplaner. 

Råt&Godt – Et værksted i udvikling er et socialøkonomisk kreativt værksted. Et værksted der næsten fungerer som en almindelig produktionsvirksomhed, men som giver de unge mulighed for at afprøve forskellige former for håndværk, med det primære formål er at støtte dem til at komme i uddannelse, praktik eller arbejde. Alt hvad der produceres sættes til salg, hvorefter overskuddet går til at støtte de unge på forskellig vis; gratis frokost, gratis massage, sociale arrangementer og udflugter, eller praktisk økonomisk støtte til den enkelte, fx i form af en ny cykel, indskud til lejlighed eller lignende.

Vi ønsker at gøre en forskel for de unge som mangler støtte til at komme videre i livet, i den retning som er individuelt rigtig for vedkomne!

Tryk nedenfor for at læse meget mere om Råt&Godt – Et værksted i udvikling.

Ved at klikke ”Forstået” samtykker du til vores og tredjeparters brug af cookies med formål om at målrette reklamer og indhold samt føre webstatistik. Samtykke kan til en hver tid trækkes tilbage.  Læs nærmere i vores cookie- og privatlivspolitik.