Hvad er Råt&Godt værkstedet?

Råt&Godt - Værkstedet

Et socialøkonomisk værksted

Råt&Godt – Værkstedet er et socialøkonomisk værksted, der motiverer, styrker og ruster udsatte unge socialt og fagligt til job eller ungdomsuddannelse gennem autodidakt læring og arbejde i værkstedet.

Råt&Godt er at finde i den gamle tog-remisse, for enden af Hjulmagervej, kun 5 minutters gang fra banegården; i hjertet af Aalborg.

Her kan du mærke stemningen i de rå vægge og over 100 år gamle lokaler, med 4 meter høje kakkelvinduer, der giver et fantastisk lysindfald, gammel smede esse og højt til loftet. En atmosfære, der danner den unikke stemning og de perfekte rammer for Råt&Godt’s koncept.

Værkstedet er baseret på håndværksmæssige opgaver som produktion af brugskunst, pyntegenstande og boligartikler, men også større specialopgaver/projekter for private, institutioner og virksomheder. Produktionen sker i samarbejde med udsatte unge og alle produkter og projekter laves af genbrugsmaterialer. Hos Råt&Godt har vi fokus på bæredygtighed; både socialt og for miljøet.

Råt&Godt – fordi mennesker og materialer fortjener en chance til.

Film omkring Råt&Godt Værkstedet

Book Christian

Indtast venligst email adresse, så vi kan kontakte dig.
Hvor skal oplægget afholdes. Du kan også vælge at få afholdt oplægget hos os. Indsæt her: Hjulmagervej 58, 9000 Aalborg
//
Hvert foredrag tager ca. 2 timer. Vælg starttidspunkt.
//

Ved at klikke ”Forstået” samtykker du til vores og tredjeparters brug af cookies med formål om at målrette reklamer og indhold samt føre webstatistik. Samtykke kan til en hver tid trækkes tilbage.  Læs nærmere i vores cookie- og privatlivspolitik.