Råt&Godt – fordi mennesker og materialer fortjener en chance til

Råt&Godt er en socialansvarlig virksomhed med fokus på genbrugs- og restmaterialer, hvis primære formål er at hjælpe unge med udfordringer ud over ledighed i beskæftigelse.

STU- og beskæftigelsestilbud igennem produktion med genbrugsmaterialer

I samarbejde med de unge i vores STU- og beskæftigelsestilbud producerer vi speciallavede møbler og interiør af rest- og genbrugsmaterialer i vores træværksted, smedje og syværksted. Materialerne kan også købes rå til dine egne byggeprojekter i Materialebanken. Vi laver også kreative indretningsprojekter og giver møbler og andet interiør nyt liv gennem upcycling.

Råt&Godt – Recycle indsamler og komprimerer flamingo (EPS) til genanvendelse. De indsamler også plastik, som renses, komprimeres og sendes til genanvendelse.

Alle afdelinger har fokus på at genanvende materialer, og når du samarbejder eller handler med os, bidrager du til at fremme ansvarligt forbrug og produktion. Alt produceres i samarbejde med de unge i vores STU- og beskæftigelsestilbud, som hjælpes videre i job og uddannelse i samarbejde med vores partnere. Det er med til at skabe mere lighed og økonomisk vækst for den enkelte, arbejdspladserne og samfundet. Læs om vores socialansvarlige profil med fokus på genbrugs- og restmaterialer.

Råt&Godt – fordi mennesker og materialer fortjener en chance til.

Priser og anerkendelse

  • Råt&Godt er vinder af Cabis CSR People Prize Særpris 2021 for arbejdet med cirkulære forretningmodeller og jobskabelse til mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet. Læs mere her.
  • Christian er vinder af Coolshop Prisen – Årets Ildsjæl ved Aalborg Awards 2021 for sin indsats med unge i Råt&Godt
  • Christian var nomineret til WE BUILD DENMARK og Building Greens personpris Det Bæredygtige Element 2021 for sin indsats for at give mennesker og materialer en chance til gennem Råt&Godt. Læs mere her.
  • Christian var nomineret til Årets Nordjyde 2020 for sin indsats med at hjælpe udsatte unge gennem Råt&Godt
  • Råt&Godt vandt Stroxx-kampagnen 2020Kloge hænder gør forskellen” for at hjælpe udsatte fra lokalområdet videre i job og uddannelse. Læs mere her.
  • Christian er vinder af Aalborgs Iværksætterlegat for unge håndværkere 2018 for at fremme håndværksmæssigt og kreativt iværksætteri med fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed
  • Råt&Godt vinder Appetize’s Outsider pris 2018 for at gå nye veje og bryde normer. Læs mere her.
  • Christian vandt Rotary’s Initiativpris 2018 for arbejdet med udsatte unge igennem Råt&Godt. Læs mere her.
  • Råt&Godt var nomineret til Den Nordjyske Initiativpris 2017 for at give unge der har svært ved at passe ind på arbejds- og uddannelsespladsen en chance til. Læs mere her.

 

Læs mere om vores afdelinger herunder.

null

Værksted og butik

Vi bygger speciallavede møbler og inventar af genbrugsmaterialer til private, erhverv og institutioner. Alt laves på bestilling efter den enkeltes mål, behov og ønsker. Læs mere her.

null

Materialebanken

Bæredygtigt byggemarked, hvor der sælges genbrugsbyggematerialer, som træ, gamle døre og vinduer samt møbler med en særlig historie. Læs mere her.

EPS-komprimering hos Jorton - Råt&Godt - flamingogenbrug - cirkulær økonomi - genanvendelse - flamingo - EPS - polystyren

Flamingogenbrug

Aflever overskydende flamingo (EPS) til genbrug hos Råt&Godt – og mindsk dit klimaaftryk. Afdelingen er en del af projektet FleXskrald. Læs mere her.

Fællesbillede Råt&Godt - beskæftigelsesforløb - beskæftigelsestilbud - genbrug - bæredygtige møbler interiør - socialt ansvar - ansvarligt forbrug og produktion - fordi mennesker og materialer fortjener en chance til

Beskæftigelsestilbud

Råt&Godts primære formål er at hjælpe unge fra kanten af arbejdsmarkedet videre i uddannelse og job, hvilket foregår gennem individuelt tilpassede forløb i afdelingerne ovenfor. Læs mere om vores tilbud ved at klikke her.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os