Tømrer, snedker og smed i Aalborg

Vi er din tømrer, snedker og smed til dit projekt

Søger du en tømrer, snedker eller smed i Aalborg, så er du kommet til det rette sted.
Råt&Godt tilbyder tømrer-, snedker, og smedearbejde inden for hjemmets fire vægge – samt uden for terrassedøren.

Har du brug for hjælp til en opgave i dit hjem, så er du velkommen til at give os et kald. Vores tilbud er altid gratis og uforpligtende, og vi tegner og bygger efter dine ønsker og mål. Har du en tømrer- eller monteringsopgave, så tøv ikke med at kontakte Råt&Godts værkstedsleder på:

Tlf.: (+45) 77 77 06 06
Email: vaerksted@raatoggodt.dk

Du er også altid velkommen til at besøge os i værkstedet og butikken i den gamle togremise for enden af Hjulmagervej – i hjertet af Aalborg.

Råt&Godts tømrerteam rykker ud

Når Råt&Godt har tømreropgaver og monteringsopgaver ude af huset får Råt&Godts udekørende tømrere assistance fra seje unge i værkstedet, der deltager i vores beskæftigelsesforløb. De unge, der er med på opgaver ude af huset, er som oftest unge med tømrerinteresser, der fungerer stort set som lærlinge og er ved at gøre sig klar til at komme videre i ordinær beskæftigelse. Opgaver for kunder, der løses uden for Råt&Godts trygge rammer, er med til at forberede dem på det, der møder dem på arbejdsmarkedet.

Råt&Godts tømrere kan hjælpe med alle småreparationer samt monterings- og tømreropgaver inden for husets fire vægge.

 

Vi stræber os på at være bæredygtig over hele linjen, derfor bruger vi så vidt muligt genbrugsmaterialer til alle vores projekter. Læs mere om vores materialebank her.

Råt&Godt – fordi mennesker og materialer fortjener en chance til.

Christian Helweg

Stiftende direktør
E-mail: christian@raatoggodt.dk
Telefon: 77 77 06 06

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os