Indretning og erhvervsindretning i Aalborg

Vi hjælper dig, der drømmer om ny indretning og erhvervsindretning

Råt&Godt laver tømrer- og indretningsprojekter for private og erhverv af genbrugsmaterialer. Vi laver både indretning hos private og erhvervsindretning i Aalborg. Vores tilbud er altid gratis og uforpligtende, og vi designer og bygger efter kundens ønsker og mål. Skal vi ideudvikle, behovsafdække og brainstorme sammen om jeres næste projekt, stort som småt, så tøv ikke med at kontakte Råt&Godts værkstedsleder, Lars, på:

Tlf.: (+45) 25 21 76 06
Email: vaerksted@raatoggodt.dk

 

I er også altid velkomne til at besøge os i værkstedet og butikken i den gamle togremise for enden af Hjulmagervej – i hjertet af Aalborg.

Vi har åbent mandag – torsdag 8-17 og fredag – lørdag 10-15.

 

Råt&Godt – fordi mennesker og materialer fortjener en chance til.

Supervin Lounge

På Aalborg Portland Park

Oasen og Loen

i Fårup Sommerland

Børnehaven Fantasia

Indrettet med undervandstema

Maps People

Råt&Godts hidtil største projekt, hvor alle afdelinger har ydet en indsats og spillet hinanden gode.

Kaffebaren

Råt&Godt har specialproduceret det bæredygtige interiør til Kaffebaren beliggende i Bredegade, Aalborg.

Fårup Sommerland

Et helt igennem lokalt og cirkulært projekt, som viser, hvordan partnerskaber danner vejen for bæredygtig udvikling.

Nordjyllands Trafikselskab

Råt&Godt har omdannet en trailer til servicevogn for NT.

Udemiljø på plejehjem

Råt&Godt har specialproduceret havemøbler og plantekasser til indretning af et udeområde på et plejehjem i Frederikshavn.

Kulturbrugsen Sebbersund

Råt&Godt har indrettet Juniorklubben i Sebbersund. Projektet viser meget af det, Råt&Godt kan – f.eks. omdanne en båd fra fjorden til sofa og stol.

Azzurra Nordkraft

Råt&Godt har bygget Azzurra Nordkrafts udendørs spiseområde og indrettet med bardisk af stål og norske traller samt kabeltromleborde.

Kildeparken, Aalborg

Råt&Godt har indrettet et udeområde i Kildeparken med trallebeklædning af læskur, belysning, fodboldbane og plantekasser.

Lejbjergcenteret

Råt&Godt har indrettet Lejbjergcenteret med centerets egne møbler i nye udtryk og nye produkter lavet af genbrugsmaterialer fra Materialebanken.

Art by Me

Råt&Godt har indrettet Art by Me med møbler lavet i værkstedet, gamle døre fra Materialebanken og håndlavede lamper fra Kredsløb.

Holy Cow

Råt&Godt har indrettet Holy Cow i Shoppen Aalborg med træbeklædning, disk til softice-område og beklædning af vinkøleskab.

Aalborg Airport Hotel

Råt&Godt har indrettet receptionen og restauranten på Aalborg Airport Hotel med speciallavede produkter fra både værkstedet og Sødt&Blødt.

Kunsten Summer Lounge

I 2017 stod Råt&Godt for indretningen af Kunsten Summer Lounge, som er Kunsten Museum of Modern Art Aalborgs udendørs loungeområde.

Huset Venture

I maj 2018 stod to unge fra værkstedet for et lille, men fint projekt til Huset Venture, der blev indrettet med bæredygtigt interiør.

Kunsten Aalborg

Råt&Godt har lavet en kæmpe sættekasse det fælles kunstværk, Sættekasse-skulpturer, ved Kunsten Museum og Modern Art Aalborg.

Ungdomsklubben, Støvring

I 2017 indrettede Råt&Godt Støvrings ungdomsklub med interiør udført i genbrugsmaterialer og i samarbejde med de seje unge i værkstedet.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os