Hustømrerne og Råt&Godt

 

Råt&Godt og Hustømrerne samarbejder om:

 

Etablering af praktikker, lærepladser og ordinære jobs for unge, der er i forløb i Råt&Godt.

Hustømrerne bidrager til at de unge fra Råt&Godt får udvidet deres kendskab til erhvervslivet, både igennem samarbejdet om fælles projekter og ved at tilbyde praktikpladser til de unge, hvor der er et godt match. Formålet med praktikkerne er, at de skal føre til lærepladser eller ordinære jobs, såfremt det giver mening for begge parter.

 

Nedenfor kan I læse succeshistorierne om to unge mænd – begge ved navn Frederik – der er startet i praktikker, som er ført til lærepladser ved Hustømrerne. Begge klarer sig godt på arbejdet og uddannelsen, og de er nu selvforsørgende og helt ude af passiv forsørgelse.

 

Genanvendelse af materialer, herunder træ, vinduer, døre, lamper, mm. De unge i Råt&Godt er så vidt muligt med til at nedbryde og afhente materialerne, som bruges i produktionen i Råt&Godts værksted eller sælges i Materialebanken.

 

Fælles projekter:

  • Etableringen af Urban City, hvor Hustømrerne i samarbejde med Fermacell, Paroc og Bygma donerede materialer og arbejdskraft til udbygningen af Råt&Godts iværksætterby, Urban City.
  • Opsætning af lærreder på Råt&Godts bygninger i Aalborg Privatbanes gamle togremise og værksted, for at forhindre uønsket graffiti på de historiske bygninger.

 

Vidensdeling i Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark.

Samarbejdet bidrager til følgende verdensmål

Hustømrerne & Råt&Godt

Mennesker, materialer og vidensdeling

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os