Råt&Godts foredrag

– om bæredygtighed, socialt ansvar og cirkulær økonomi

Book Christian eller en af Råt&Godts dedikerede medarbejdere til et foredrag, walk-and-talk eller workshop om bæredygtighed, cirkulær økonomi og social ansvarlighed. Kom med på rejsen helt fra starten i Råt&Godt, når Christian deler ud af sine erfaringer, om hvordan det er lykkedes at drive en socialansvarlig forretning med fokus på genbrugs- og restmaterialer, der giver mennesker og materialer en chance til.

Walk-and-talk i Aalborgs gamle togremise

I kan også booke en Walk-and-talk hos Råt&Godt. Gennem gåturen i Råt&Godts historiske omgivelser i Aalborgs gamle togremise vil Christian og Råt&Godt-teamets passion for arbejdet skinne tydeligt igennem og forhåbentlig smitte af på jer. På turen vil I høre om verdensmålene, bæredygtighed, cirkulær økonomi og socialt ansvar og komme rund i vores forskellige afdelinger for at se, hvordan vi arbejder med disse begreber i praksis.

Workshop med fokus på bæredygtighed og innovation

Har I lyst til en anderledes teambuildingaktivitet, hvor deltagernes kreativitet, konkurrencementalitet og samarbejdsevner bliver sat på prøve?

Så prøv Råt&Godts workshop!

Workshoppen starter med en rundvisning, hvor deltagerne ser, hvordan vi i Råt&Godt bruger genbrugsbyggematerialer i vores produktion og tænker bæredygtighed ind i alle aspekter. Efter en inspirationstur rundt i remisen, dannes der hold, som skal være kreative og konkurrere i værkstedet med hjælp fra Råt&Godts personale. Med samme materialeudvalg skal holdene idéudvikle, bygge og samle produkter. Med fokus på optimering af materialerne og minimering af spild, fremstiller deltagerne forskellige spændende produkter.
Produkterne præsenteres og prissættes slutteligt af de øvrige deltagere, hvorefter der kåres et vinderhold. Det er altid sjovt at se, hvordan opgaven gribes an, hvordan der samarbejdes, hvor forskelligt, der tænkes med den samme mængde materialer, og hvordan der prissættes efterfølgende.

Hvert hold må tage deres produkter med hjem.

Oplæg hos jer

Skal I holde et arrangement, hvor I skal bruge et inspirerende oplæg om bæredygtighed, social ansvarlighed og cirkulær økonomi? Så kontakt os endelig til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan bidrage til programmet.

Omtale

På vegne af EUX afdelingen på Techcollege, deltog vi i et bæredygtighedsarrangement på Frederikshavn Handelsskole, hvor 2 virksomheder holdt oplæg om deres syn og tilgang til bæredygtighed.

Ejer og stifter af virksomheden Råt & Godt, gav et oplæg om virksomheden og hvordan de kombinerer miljø og social bæredygtighed, et oplæg vi havde set frem til, da virksomheden har været meget omtalt i pressen. Ejer Christian Helweg var en fremragende oplægsholder, der på ingen måde skuffede vores forventninger, faktisk tværtimod… Han fangede alle tilhører, og gav et inspirerende oplæg, der gjorde at vi på Techcollege, har valgt at udforme et bæredygtighedsforløb for vores elever, der tager udgangspunkt i hans model for materialegrenbrug og upcycling.

Kan kun anbefale at bruge ham som inspiration både til undervisere og elever.

– Troels Brorsen Jensen, EUX

Fundraising

I Råt&Godt vil vi gerne hjælpe andre godt i gang med at bidrage til den bæredygtige udvikling. Da vi med stor succes har etableret og drevet en socialansvarlig virksomhed med fokus på genbrugs- og restmaterialer med sund økonomi siden 2015, vil vi gerne tilbyde dig rådgivning og støtte samt hjælp til fundraising, så du kan realisere din sociale og bæredygtige virksomhed eller organisation.

Vi tilbyder hjælp til:

Bæredygtig forretningsudvikling 

 • Rådgivning og sparring til udarbejdelse af forretningsplan, budgetoversigt
 • Vidensdeling, ideudvikling, behovsafdækning
 • Markedsundersøgelse, interessentanalyse
 • Sparring til udbudsmateriale til kommuner.

Fundraising og projektadministration

 • Rådgivning og sparring til valg af fonde/puljer, udarbejdelse af prioriteret fondsliste og ansøgningsmaterialer samt etablering af partnerskaber
 • Projektstyring og -administration: administrere projektet for dig og holde styr på dokumentationen samt at projektet forløber planmæssigt.

 

Skal vi tage et uforpligtende møde?

Kontakt os gerne, hvis du søger hjælp til at sætte dit bæredygtige eller socialansvarlige projekt i gang. I første omgang kan vi aftale et uforpligtende online møde, hvor vi gennemgår din projektidé og afdækker dit behov for sparring samt hvordan, vi bedst kan hjælpe dig.

Herefter tilbyder vi:

 • Vidensdeling og rådgivning i bæredygtig forretningsudvikling til 900 kr./t.
 • Fundraising til følgende takster:
  • Timesats på 300 kr/t samt 12 % af projektets beløb ved opnået bevilling, eller
  • Timesats på 450 kr/t + 9 % af projektets beløb ved opnået bevilling.

Alle priser er ekskl. moms.

Kontakt os

Kontakt Christian eller Trine for at booke eller høre nærmere om mulighederne for et oplæg skræddersyet til jer.

Christian Helweg

Stiftende direktør
E-mail: christian@raatoggodt.dk
Telefon: 60 82 76 06

Theresa

Fundraiser og udviklingskonsulent
E-mail: udvikling@raatoggodt.dk
Telefon: 77 77 06 06

Trine Vesteraa

Udviklingskonsulent samt salg og forespørgsler
E-mail: trine@raatoggodt.dk
Telefon: 25 32 76 06

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os