Råt&Godts foredrag og workshops

– om bæredygtighed, socialt ansvar og cirkulær økonomi

Book Christian eller en af Råt&Godts dedikerede medarbejdere til et foredrag, walk-and-talk eller workshop om bæredygtighed, cirkulær økonomi og social ansvarlighed. Kom med på rejsen helt fra starten i Råt&Godt, når Christian deler ud af sine erfaringer, om hvordan det er lykkedes at drive en bæredygtig forretning, der giver mennesker og materialer en chance til.

Walk-and-talk i Aalborgs gamle togremise

I kan også booke en Walk-and-talk hos Råt&Godt. Gennem gåturen i Råt&Godts historiske omgivelser i Aalborgs gamle togremise vil Christian og Råt&Godt-teamets passion for arbejdet skinne tydeligt igennem og forhåbentlig smitte af på jer. På turen vil I høre om verdensmålene, bæredygtighed, cirkulær økonomi og socialt ansvar og komme rund i vores forskellige afdelinger for at se, hvordan vi arbejder med disse begreber i praksis.

Workshop med fokus på bæredygtighed og innovation

Har I lyst til en anderledes teambuildingaktivitet, hvor deltagernes kreativitet, konkurrencementalitet og samarbejdsevner bliver sat på prøve?

Så prøv Råt&Godts workshop!

Workshoppen starter med en rundvisning, hvor deltagerne ser, hvordan vi i Råt&Godt bruger genbrugsbyggematerialer i vores produktion og tænker bæredygtighed ind i alle aspekter. Efter en inspirationstur rundt i remisen, dannes der hold, som skal være kreative og konkurrere i værkstedet med hjælp fra Råt&Godts personale. Med samme materialeudvalg skal holdene idéudvikle, bygge og samle produkter. Med fokus på optimering af materialerne og minimering af spild, fremstiller deltagerne forskellige spændende produkter.
Produkterne præsenteres og prissættes slutteligt af de øvrige deltagere, hvorefter der kåres et vinderhold. Det er altid sjovt at se, hvordan opgaven gribes an, hvordan der samarbejdes, hvor forskelligt, der tænkes med den samme mængde materialer, og hvordan der prissættes efterfølgende.

Hvert hold må tage deres produkter med hjem.

Oplæg hos jer

Skal I holde et arrangement, hvor I skal bruge et inspirerende oplæg om bæredygtighed, social ansvarlighed og cirkulær økonomi? Så kontakt os endelig til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan bidrage til programmet.

Priser og anerkendelse

  • Råt&Godt er vinder af Cabis CSR People Prize Særpris 2021 for arbejdet med cirkulære forretningmodeller og jobskabelse til mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet
  • Christian er vinder af Coolshop Prisen – Årets Ildsjæl ved Aalborg Awards 2021 for sin indsats med unge i Råt&Godt
  • Christian var nomineret til WE BUILD DENMARK og Building Greens personpris Det Bæredygtige Element 2021 for sin indsats for at give mennesker og materialer en chance til gennem Råt&Godt
  • Christian var nomineret til Årets Nordjyde 2020 for sin indsats med at hjælpe udsatte unge gennem Råt&Godt
  • Christian er vinder af Aalborgs Iværksætterlegat for unge håndværkere 2018 for at fremme håndværksmæssigt og kreativt iværksætteri med fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed

Kontakt os

Kontakt Christian eller Theresa for at booke eller høre nærmere om mulighederne for et oplæg skræddersyet til jer.

Christian Helweg

Stiftende direktør
E-mail: christian@raatoggodt.dk
Telefon: 77 77 06 06

Theresa

Fundraiser og udviklingskonsulent
E-mail: udvikling@raatoggodt.dk
Telefon: 77 77 06 06

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os